diumenge, 21 de febrer del 2010

CARTA INFORMATIVA SOBRE LES VACANCES DE FEBRER

A continuació us deixem la carta que la Junta de l'AMPA de l'escola Ramon Muntaner va enviar als seus socis, i que van cedir a tots aquells centres que es vulguin adherir a la protesta, es per això que us la fem arribar.



Benvolguts socis:

Darrerament, s’està parlant de la modificació del calendari escolar dels nostres fills i filles. Aquesta modificació afecta a l’alumnat de l’escola pública i privada concertada. Un dels canvis més preocupants són les anomenades vacances de febrer o març.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha expressat que, durant aquesta setmana de vacances, els ajuntaments i les AMPA organitzarien activitats i casals per tot aquell alumnat que precisi d’aquest servei.

Requerit sobre aquest tema al Consell educatiu de L’Hospitalet, el tinent d’alcalde d’educació de l’ajuntament de L’Hospitalet, senyor Lluís Esteve, ens ha manifestat el seu desconcert per aquestes declaracions, ja que els ajuntaments no disposen de fons, i menys en aquests moments de crisi econòmica, per fer front a una despesa d’aquesta magnitud.
Per tant, encara queden molts interrogants i dubtes alhora d’abordar aquest problema, que ens afecta a totes les famílies. Serien, resumint, els següents:

1. Quantes famílies poden assumir una setmana de casal sense rebre cap subvenció i/o ajuda?
 

2. Quantes famílies poden organitzar-se entre elles, mare, pare, oncles, avis….?
 

3. Tenen prou capacitat els esplais del barri per organitzar un casal d’hivern amb suficients places per tothom? (Estem parlant de 6 escoles i dos instituts).
 

4. Quines activitats es poden programar dins d’una escola a l’hivern, sense poder entrar a les aules?
 

5. Quantes empreses poden prescindir durant una setmana d’un nombre elevat de treballadors/pares i mares d’infants en edat escolar?

És per tal d’abordar el problema que properament us convocarem a una reunió informativa i orientativa. Creiem que és suficientment important perquè hi assistiu. Si algú té cap idea, agrairíem que ens la feu arribar.

Ben cordialment,
LA JUNTA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...