dimarts, 12 d’abril del 2011

Intercanvi amb Holanda. Comenius ICARUS

Per segon anys consecutiu, un grup de 20 alumnes de primer de Batxillerat de l'Institut Bellvitge van visitar Holanda entre el 26 de març i l´1 d'abril. Els alumnes van estar-se amb famílies holandeses de la població d'Uden, al districte de Brabant.
Dins del conveni de col·laboració amb l'Udens' College, els alumnes van visitar el Rijmuseum d'Amsterdam, el museu fundació Kröller Müller, una granja de la zona, o el municipi pinturesc de Hertogenbosch, lloc de naixament del pintor El Bosco.

L'intercanvi, amb l'anglès com a eina de comunicació, va ser un èxit i els llaços holandesos dels alumnes segur que perduraran. Feu clic a la imatge de l'esquerra per veure unes fotografies de l'estada a Holanda


Per segon any des de l’àrea de Tecnologia hem col·laborat amb el projecte Comenius ICARUS oferint un taller de robòtica als companys holandesos de l’Udens College. El 7 de febrer els membres de l’equip FLL i els tecnòlegs de 2n de batxillerat van fer de profes de robòtica en anglès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...