divendres, 20 de maig del 2011

14-M SOS Ensenyament Públic de Qualitat



14 de maig: per si algú no s’havia assabentat, volem una altra manera de gestionar la política.

Els que ens vam manifestar, 30.000 o 120.000 persones, segons la Guàrdia Urbana o segons els organitzadors, eren molts. Si que ens importa la situació socioeconòmica, si que ens preocupa el pressent i el futur de les persones, si volem viure en un país amb perspectives de futur.

Gràcies a tots i totes les persones que van sortir al carrer per demostrar-ho i des de l’àmbit de les associacions de mares i pares a els que ens animeu a no defallir: gràcies Federació de Badalona pel vostre coratge, Agrupació de Santa Coloma, Federació de Castelldefels, FAMPAS Cornellà i als de Sant Boi que ens aporteu el ritme i l’alegria amb els vostres tabalers de Can Tabal.

Una altra manera de fer política ha de ser possible. Si les actuals estructures del poder no ho permeten s’han de canviar, així com els mecanismes de control de les persones que gestionen les finances públiques. I entre tant, ni un pas enrere a l’estat del benestar i les polítiques de protecció i igualtat social.

ENS HAN ENTÈS?

Text recollit de "Ampas de L'Hospitalet"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...