dimarts, 22 de maig del 2012

Assemblea jornada escolar i projecte convivència






Tal i com heu rebut mitjançant carta, el proper dijous 24 de maig a les 18h. esteu convocats a l'assemblea de pares i mares per informar-vos de la proposta que es fa des del Dpt. d'Ensenyament sobre la revisió de la jornada acadèmica del proper curs, ja que hi ha la possibilitat que el centre pugui decidir si fer jornada intensiva o mantenir-la continuada per l'alumnat de l'ESO.
La vostra presència és força important, ja que entre tots i totes podem trobar arguments a favor i en contra i poder donar el nostre vot com a pares i mares al Consell Escolar de la forma més consensuada i raonada possible.




D'altra banda, com ja sabeu, fa unes setmanes vam demanar la vostra col·laboració per a respondre un parell de preguntes respecte al projecte de convivència que es vol dissenyar i desenvolupar a l'institut i en el que l'AMPA hi participa.
Hi havia un seguit de temes proposats i us demanàvem la vostra opinió sobre quin podria ser el més adient per a treballar-ho com a objectiu central del projecte. Un cop recollides totes les respostes, el tema que va sortir més votat ha estat "l'educació emocional", a més, aquesta opció va ser la més escollida, no tan sols per les famílies, sinó també per part del professorat i d'entre els nois i noies.
Així doncs, ja s'han començat les reunions per dissenyar aquest projecte en el qual ens veurem implicats tots els membres de la comunitat educativa: profes, alumnes i també famílies, amb la intenció de facilitar la convivència i dotar-nos de recursos que la facin millor. En aquest sentit, us informem que el dijous 7 de juny, a les 18h hi haurà a l'institut un taller per parlar sobre aquest tema, adreçat als pares i mares, on una persona especialista en aquest tema ens donarà pautes per conèixer què és la intel·ligència emocional, com es pot desenvolupar, etc., de forma pràctica i amena.

Us hi esperem a tots i totes i com sempre, restem a la vostra disposició per a atendre els vostres dubtes i acollir les vostres propostes i suggeriments, sobre aquests i d'altres temes.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...