dijous, 14 de juny del 2012

L'educació és un dret, no un negoci.




Per al curs 2012-2013, l'Institut Bellvitge comptarà amb un professor i mig menys. Això derivarà en dificultats en l'organització del centre i en l'augment d'hores lectives per al professorat, perquè la feina s'ha de fer igualment! 

Concretament, haurà un professor menys a l'Aula Oberta, d'un dels grups d'educació especial, carregant-se així la qualitat a l'atenció a la diversitat i la igualtat d'oportunitats; i mig profe (parlem d'hores lectives) de matemàtiques.
El centre ha vist incrementada molt lleugerament l'assignació del curs passat, però continua sent inferior que abans de la anterior forta retallada.
Sense oblidar que el Departament d'Ensenyament començarà a cobrir les substitucions a partir del dècim dia lectiu, i que ens podriem trobar amb aules de 40 alumnes a batxillerat.

Un pilar fonamental de la societat és l'educació, i les fortes retallades que està patint perjudica molt seriosament la construcció d'una societat justa. Una societat on la igualtat d'oportunitats sigui una realitat, on els que menys tenen tinguin els recursos necessaris per aprendre i formar-se com a persones. Aquesta societat son les nostres filles i fills, ho permetrem?
Al MANIFEST lhxlapublica trobareu molts més motius per rebelar-se contra l'expoli que està patint l'educació pública.

Per tot això, el proper dissabte 16 de juny tots i totes estem convocats i obligats a a paticipar a la concentració en defensa de l'educació pública i que els mandataris es prenen com un negoci, quan ÉS UN DRET!

Material per fer difusió (recomanem imprimir la versió en blanc i negre sobre paper groc):






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...