dimecres, 20 de març del 2013

Assemblea Informativa: "Jornada partida o continua?"

Al maig del curs passat el Departament d'Ensenyament va oferir als Instituts la possibilitat de canviar la jornada escolar, de partida a continua. En assemblea, pares i mares varem acordar ajornar la decisió fins a aquest curs per manca d'elements i temps per al debat i la reflexió.

Ara, a mig curs, amb l'experiència d'altres centres que han implantat jornada continua i amb un dia (el dijous) amb jornada compactada de l'alumnat del nostre institut, ens veiem en situació de valorar la possibilitat de canvi de jornada per als nostres fills i filles el proper curs.
Així, el passat 14 de març vam celebrar una Assemblea Informativa per debatre i reflexionar, a la que varem convidar a les famílies de l'Institut Europa, l'altre institut públic del barri.

L'assemblea es va enriquir amb dues experiències amb jornada continua implantada aquest curs a L'Hospitalet, una positiva de l'Institut Margarida Xirgu i una negativa de l'Institut Vilumara; y les aportacions de la Laura Coll, Vicepresidenta de FAPAC.
Van ser dues hores de compartir opinions i inquietuds que no va deixar indiferent a ningú i que tots i totes valorem molt positiva. Enganxem aquí el powerpoint que vam fer servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...