dilluns, 10 de juny del 2013

Llibres, llicències digitals i material escolar per al curs 13-14

A l'any 2006 l'Institut Bellvitge instaurà el Programa de Socialització de Llibres de Text. A canvi d'una quota l'alumnat pot fer servir llibres de text, propietat del centre, amb el compromís de retornar-los a final de curs. 
Fa tres cursos que el Departament d'Ensenyament no dona subvenció per al Programa, el que suposa una dificultat pel seu manteniment. Però a l'AMPA fem mans i mànigues per la seva continuació sobre tot per l'estalvi econòmic que ens suposa a les famílies.

Anys desprès, el Consell Escolar va aprovar la participació en el projecte eduCAT 1x1 a partir del curs 10-11, per digitalitzar algunes matèries. Des de llavors, professorat i alumnat treballen i estudien ambdós recursos. 
El curs 12-13 el Departament va deixar de subvencionar la meitat del cost del netbook, i per tant l'hem d'assumir les famílies amb l'opció de finançament que ens facilita ABACUS (Rambla Just Oliveres, 5 L'Hospitalet de Llobregat).

Aquest any incorporem una novetat en el pagament, fraccionat i domiciliat en part a Caixa Penedès tal i com expliquem a les llistes adjuntes.
Encara no sabem qui farà l'optativa de francès ni qui anirà als grups A o B, per tant, les quotes son orientatives.


1r ESO
2n ESO
3r ESO
4t ESO
1r Batxillerat
2n Batrxillerat



Mercat de llibres de Batxillerat

Alumnes 1r i 2n de Batxillerat: Porteu els vostres llibres el dia del lliurament de notes, 27 de juny. Es posaran a la venda a 10 € que seran per vosaltres.
Alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat: Podreu comprar els llibres a 10€ cada un el dia 1 de juliol a la Biblioteca del centre, d'11h a 13h.

ENCARA HI HA LLIBRES PER COMPRAR AL MERCAT, NO DUBTEU EN PASSAR PER LA BIBLIOTECA FINS EL 20 DE JULIOL DE 10h A 12h.

2 comentaris:

  1. Bona tarda.
    Jo volia saber si és obligatori ingressar a la Caixa Penedès els 100€ pels llibres i material escolar dels joves de tercer d'ESO abans del 6 de setembre.
    No es poden lliurar tots els diners en efectiu el dia 9 de setembre quan s'ha d'anar a buscar els llibres?
    A mi personalment em va molt millor.
    Espero la seva resposta i desitjo que gaudeixin el que queda de vacances.

    ResponElimina
  2. Fraccionar el pagament es una opció que entenem pot ajudar una mica a la complicada situació econòmica a moltes famílies, però si, ho podeu pagar tot el dia de la venda.
    Salutacions i gràcies.

    ResponElimina

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...