divendres, 28 de febrer del 2014

L'alumnat fa de redactor a BELLNET, la revista digital de l'Institut Bellvitge.

Es la revista digital de l'Institut, gestionada per alumnat del centre amb la supervisió de l'Helena Sarroca, professora d'aquesta asignatura alternativa que fa l'alumnat de 3r d'ESO.

La revista s'alimenta de les entrevistes que fan als diferents membres de la comunitat educativa i als seus companys i companyes; dels esdeveniments que tenen lloc al centre, i de temes d'actualitat. Però en aquesta ocasió han estat ells els entrevistats i això ens expliquen de la seva feina a BELLNET:

A classe, som 19 alumnes, portem treballant des de principi de curs. Treballem a través el bloc i cadascú té el seu compte de google-blogger (ibellvitge).

La revista es fa cada dijous de 10.30h a 11.30h i de 12h a 13h.

De moment, hem treballat: la notícia, l'entrevista, l'enquesta, el text argumentatiu i actualment estem treballant el reportatge. Les notícies les publiquem amb "etiquetes" per poder classificar-les en els diferents apartats del bloc (Institut, l'Hospitalet, Esports, Barri, Opinió, Entrevistes, etc.).
Fins ara, hem treballat dies importants com el dia de violència de gènere, dia de la pau, carnaval i d'altres fets importants del dia a dia del nostre entorn més proper.

Nosaltres, creiem que la nostra revista té notícies que poden interessar molt als alumnes, pares i professors de l'institut perquè tot el què redactem també els pot afectar o poden tenir alguna cosa que dir-ne. Creiem que els alumnes encara no saben ben bé el què fem a la revista, per això hem pensat que és una bona idea que ens feu publicitat a través de la vostra pàgina i del facebook. Avui, també hem escrit un email adreçat a tota la comunitat educativa per explicar les darreres novetats, a veure si així s'animen a visitar el bloc i fer comentaris.

Doncs ja sabeu, mireu-vos BELLNET i comenteu ! Recomanat !



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...