dimecres, 20 de maig del 2015

Aventura lingüística, compartint amb l'alumnat la passió per llegir

La passada setmana, dues mares de l’AMPA vam tenir el gust de trobar-nos amb els i les estudiants de 2n d’ESO a la seva classe d’Aventura Lingüística, que condueix amb molta empenta la Lili Moreu.

Nosaltres vam anar per agrair-los la seva participació al concurs literari que vam proposar per Sant Jordi, ja que ells van contribuir amb les seves aportacions al text “Una nova vida”, a portar a terme aquesta experiència tan maca de construir entre tota la comunitat educativa un relat de ficció.

Vam aprofitar també per presentar-los el nostre grup de Tertúlies: Qui som, quan ens veiem, que fem... i els vam convidar a treballar tots plegats en fer més visible la literatura i la passió per llegir dins l’ institut i dins les famílies.

En el diàleg que es va establir van sorgir dues propostes força interessants: 

 Tornar a convocar un nou relat col·lectiu, que iniciarien ells i elles, d’aqui a final de curs.

 Donar-li “vidilla” a “l’armari de Sant Jordi”, la prestatgeria per a l’intercanvi de llibres que hem col·locat a la planta baixa: Afegint recomanacions de lectures, frases o paràgrafs literaris que els hi agraden, fent comentaris als llibres que hi ha, etc...

Gràcies nois i noies per la vostra acollida i animar aquesta bonica aventura que és llegir!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...