dimecres, 21 d’octubre del 2015

AVIS!! Sobre la vaga convocada pel 22 d’octubre

El proper dijous 22 d’octubre el FEU ha convocat, unilateralment, una vaga d’estudiants contra la LOMCE i el decret 3+2. A Catalunya, aquesta mobilització no ha estat promoguda a través dels marcs unitaris on participem la majoria de sindicats de la comunitat educativa.

Així, des de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) però, considerem que per convocar una vaga és necessari el consens i el treball conjunt de les diferents organitzacions estudiants per tal que sigui un èxit i, en aquest cas, s’ha convocat en l’àmbit estatal sense arribar a cap consens amb els sindicats d’implantació catalana. Aquest és el motiu pel qual el nostre posicionament davant la vaga és el de no convocar-la, tot i que animem tots els estudiants a lluitar contra les retallades, el 3+2 i la LOMCE.

A més, des de l’AJEC treballarem conjuntament amb la resta d’organitzacions i agents socials per unes jornades de mobilització unitàries, sempre i quan siguin fruit del consens i l’entesa amb les entitats germanes.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...