dilluns, 24 d’abril del 2017

El Projecte Vassari XXI del programa hack the school (Fundació Bofill) ja està en marxa!!!

El passat trimestre l’Institut Bellvitge va presentar un projecte que va ser seleccionat, el Projecte Vassari XXI, que pretén millorar els espais d’aprenentatge i de convivència del nostre Centre. 


El títol del Projecte Vassari XXI, s’inspira en el Corredoio Vassariano de Florència, el llarg passadís elevat que va dissenyar Giorgio Vassari al segle XVI a petició de Cosme I de Mèdici, per garantir el seu desplaçament segur per la ciutat, i que es va convertir en tota una galeria d’art. El nostre Projecte Vassari pretén convertir els nostres llargs passadissos en espais d’exposició dels projectes que fem durant el curs. I per això ens hem posat tots a treballar de ferm.

Què hem fet a la primera fase del projecte?

En aquesta primera fase, tota la Comunitat Educativa ha treballat el projecte entorn a dues qüestions principals: Què es el què NO ens agrada dels espais que tenim? I, com ens agradaria què fossin? Per això es va realitzar un taller a nivell de professorat i famílies, i quatre tallers a nivell d’alumnat.

Comptem amb l’ajut importantíssim de dos bons arquitectes, el Xabier i l’Angela. Ens estan ajudant molt en l’orientació del projecte, en la dinamització dels tallers, i ens han aportat referents que han impulsat moltes idees, moltes propostes.

L’experiència d’aquesta primera fase ha sigut enriquidora, molta feina, molta implicació, molta il·lusió per part de tots.

Ara començarem la segona fase del projecte, la creació d’un comitè format per tota la Comunitat Educativa, que escollirà la idea principal entre totes les propostes i que serà la que el Projecte portarà a Concurs.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...