dimarts, 23 de novembre del 2021

PROPOSTES NADALENQUES


LOGO_ampa.png
                                                                                                              




 Hola familíes!

            Des de l'AMPA us volem informar de tres propostes abans de finalitzar l'any. En totes elles
necessitem la vostra col·laboració entre tots i totes sumen.

            1. Podem fer de nou el Mercadet solidari, per aquest farem                    una recollida de roba i joguines que no vulgueu i que                            estiguin en bon us, segur que alguna cosa trobeu per casa.                    La recollida la farem del 22 de novembre al 3 de                                desembre. La venda la faran els nois i noies (encara falta                    acabar de posar la data).
           
            2. La panera de Nadal. No és una panerade aliments, és una                 panera diferent, però amn elements útils. El preu dels                            números serà de 2€ 10 números. El número afortunat sortirà                 del sorteig de l'ONCE del dia 17 de desembre. Els números                 es podran comprar del 29 de novembre al 13 de desembre. Que tingueu molta sort!!!!!!!!

            3. Recollida de material d'higiene. Us convidem a participar en la Tercera campanya de                        recollida de productes i material d'higiene per la Fundació La Vinya. L'any passat vam                    omplir dues caixes, a veure si aquest any entre tots i totes podem omplir tres.


La Fundació La Vinya és una entitat que treballa per atendre les persones 
                         en situació de risc d'exclusió social dels barris de Bellvitge i El Gornal.

La recollida la iniciarem el dia 15 de novembre fins al 13 de desembre, ho podem portar els vostres fills o filles i deixar-ho a les caixes que estaran a l'entrada principal de l'Institut, al costat de consergeria.

Els diners recaptats amb les dues primeres propostes aniran destinats a ajudar en els Camps d'Aprenentatges de l'Institut.


I només ens queda desitjar-vos:



 
BON NADAL, BONES FESTES 
I UNA BONA ENTRADA D'ANY
                                                                            L'AMPA






 










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...