divendres, 18 de març del 2011

Exposició: Art en Femení 2011

Data d'inici: 03/03/2011
Data fi: 24/03/2011

Organitzadors: Regidoria delegada de joventut
Col.laboren: Institut Bellvitge, JIS Joves per la igualtat i la solidaritat, AELH. Associació d'Estudiants de l'Hospitalet i l'associació Cultural Film Art

Lloc: Centre cultural Bellvitge. PL Cultura 1, ET pis (L'Hospitalet de Llobregat)



Des del dia 3 al 24 de març vine a veure l'exposició Art en Femení 2011 al Centre Cultural Bellvitge-el Gornal i podràs gaudir de les obres presentades per instituts de la ciutat i joves artistes de L'Hospitalet per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

La Regidoria de Joventut organitza cada any amb motiu del dia 8 de març, "Dia Internacional de la Dona", una exposició d'art enfocada des de la perspectiva de gènere en la qual participen joves artistes de la ciutat i l'alumnat dels instituts públics de L'Hospitalet.

El 2011 tindrem una nova oportunitat de gaudir d'aquesta exposició col.lectiva que se segueix organitzant en estreta col.laboració amb el batxillerat artístic de l'IES Bellvitge, l'ONG JIS Joves per la Igualtat i la Solidaritat, la AELH. Associació d'Estudiants de L'Hospitalet i l'Associació Cultural Film Art.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...