dijous, 17 de març del 2011

Matemàtiques: Prova Cangur



AVUI COMENÇA LA PROVA CANGUR.

Des de la seva primera edició, el Cangur es desenvolupa amb ple suport de l'IEC i del Departament d'Ensenyament i la col·laboració de les Universitats de Catalunya i altres entitats cíviques. 
  • La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, i organitzada per una comissió catalano-valenciano-balear és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.

  • Els enunciats els prepara, en una reunió internacional que enguany es celebra a Tblisi  (Geòrgia) l'associació Le Kangourou sans Frontières, on Catalunya hi participa com a nació i actualment ostenta, per elecció, un dels càrrecs de l'equip directiu de l'associació. Llavors els participants i les participants d'arreu d'Europa i d'altres països del món es plantegen els mateixos problemes i tenen un temps d'una hora i un quart per intentar resoldre'ls.

  • Nivells escolars a què s'adreça el Cangur
    Nivell 1: alumnes de 3r d'ESO.
    Nivell 2: alumnes de 4t d'ESO. 
    Nivell 3: alumnes de 1r de Batxillerat o cicles formatius de grau mitjà.
    Nivell 4: alumnes de 2n de Batxillerat o cicles formatius de grau superior.



    MOLT ÀNIMS PER ALS NOSTRES ALUMNES !!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...