dissabte, 4 de maig del 2013

El Consell Verd de l'Institut visita Àmbit Energètic

La idea de visitar Àmbit Energètic va sorgir quan vam conèixer el que fan. Àmbit és una entitat del Gornal que es dedica a difondre temes relacionats amb l'eficiència energètica i el medi ambient. Així, els consellers i conselleres verds de l'institut acompanyats/des per la Carolina (secretària de l'institut) i l'Emma (AMPA), vam anar divendres passat a les seves instal·lacions.










A Àmbit, l'Antonio i la Lupe fan servir ampolles d'aigua i bombetes, si, si, bombetes incandescents, com a recipients per a plantes o hortalisses.
Utilitzen un sistema de reg que podriem anomenar "en cadena", l'aigua sobrant del primer recipient passa al següent i al final es recull en un pot per tornar-la a sistema de reg.

Una petita mostra per conscienciar al jovent del que significa fer un us sostenible de materials i pràctiques quotidianes per la cura del medi ambient.

Ara hem de pensar les possibilitats que teniem a l'Institut d'aplicar aquestes tècniques i organitzar amb Àmbit un taller o inclús un projecte, de cara al proper curs.

Gràcies i fins aviat, Antonio i Lupe!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...